středa 6. prosince 2017

*All that sparkle* - Rychlé tipy na vánoční dárky



Krásný advent přeji všem!

Přináším rychlé tipy na vánoční dárky - především tedy pro ženy - maminky, kamarádky atd. Nakoupila jsem je v poslední době, tak je určitě ještě seženete v obchodech nebo na e-shopech.

1. Třpytivý termohrnek - Flying Tyger Copenhagen, 120 Kč


2. Třpytivá svíčka s vůní borovice, H&M, 149 Kč


3. Bambulka na kabelku, H&M, 149 Kč


4. Třpytivé skleněné ozdoby na stromeček - H&M, 299 Kč


5. Vánoční světýlka ve tvaru ozdob, Pepco, 59 Kč

6. Kosmetická taštička s dvoustěnná s přesýpacími hvězdičkami, H&M, 249 Kč


7. Kosmetické dárky: Třpytivý sprchový gel Fairy Dust, Balea, 50 Kč, Mýdlo na ruce White Vanilla, Yves Rocher, 99 Kč, Tělové máslo Pink Raspberry, H&M, 99 Kč





Dárky je třeba taky hezky zabalit, proto tu mám jednu dárkovou taštičku (179 Kč), balicí papír (3 ks balicího papíru, 2 stužky a 6 jmenovek na dárky za 269 Kč) a vánoční přáníčka (15 ks za 219 Kč). Vše z Marks & Spencer. Koupí přáníček navíc přispíváte na charitu - Breast Cancer Now, Macmillan Cancer support a Marie Keating Foundation. Ještě upozorňuji, že v Marks & Spencer probíhá akce 2 + 1 zdarma!





Doufám, že jste se nechali inspirovat, že si užíváte adventní čas a nenecháváte se ovlivňovat stresem a shonem. Já ještě plánuji jeden článek o mých oblíbených podzimních módních kouscích. Sice na nás už ze všech stran vykukují Vánoce, stromky a světýlka, ale vládne podzim.


Užívejte předvánoční čas a uvidíme se u dalšího článku!


Žádné komentáře:

Okomentovat