středa 20. prosince 2017

Moji podzimní módní oblíbenci

Zdravím a přeji hezký předvánoční čas.

Snad to ještě stíhám na podzim, protože první zimní den začíná 21. 12. 2017 po sedmnácté hodině.

V tomto článku představím své oblíbené kousky, které jsem na podzim nejčastěji nosila. Mám ráda podzim a podzimní barvy, proto mým outfitům vládly teplé odstíny jako je hořčicová žlutá, bordó, tmavě zelená, červená a zlatá.

 Kabelka Stradivarius

 Svetr a náhrdelník H&M

Svetr Takko 

Šála Zara 

Velké náušnice H&M

Co se týká trendů, stále se objevují výšivky a nášivky v různých podobách - folklórní motivy, růže, dokonce i různé planety, hvězdy a UFO. Vesmírné motivy se objevují i v podobě potisků především na tričkách a mikinách, hvězdy potom nejvíce na šatech.

Bunda H&M

Dalším trendem jsou našité perličky na svetrech, mikinách, tričkách a dokonce i na džínech. Šikovné ruce si určitě zvládnou nějaký ten trendy kousek vyrobit v pohodlí domova s minimálními náklady. Perličky se také objevují na páscích a kabelkách. Jinými trendy detaily, které zdobí kabelky, jsou včely a čmeláci.

Mikina Stradivarius 

Džíny Stradivarius

Ruksak C&A

Dále pokračuje sametová vlna. Samet je trendy především na tričkách, mikinách a šatech, nově také na sakách, polobotkách a kotníkových botách především v módní červené barvě.

Boty botovo

Bomber F&F

Módní šněrování také zůstává, ovšem už ne tolik ve výstřizích triček, ale spíše na rukávech a ramenou mikin a svetrů. Plánuji si něco takového vyrobit, už jsem si koupila ve Stoklasovi průchodky.

Další mé oblíbené kousky byly - kalhoty paper bag waist ze Stradivaria:


Zelená květovaná halenka z Takka:


Moje milovaná heboučká obří šála z minulých let z H&M:


Kotníkové botky (béžové Deichmann a zrzavé H&M):



Jako bonus sem ještě zařadím dvě svíčky, které jsem na podzim nejvíce pálila a jsou to:

Golden Meadow od H&M se svěží čistou vůní horské louky v krásné zlaté skleničce.


Maple Walnut (Javorový sirup s ořechy) od značky Partylite s nádhernou gurmánskou vůní, která mi připomíná vůni pečení vanilkových rohlíčků.



Tolik k mým podzimním oblíbencům a nyní je pomalu čas vykročit do zimy. Doufám, že jste si podzim náležitě užili a přeji vám nádherné Vánoce s těmi, které máte rádi.

*Merry Christmas*






Žádné komentáře:

Okomentovat